Deel:

EP Presentatie: MILO - Leeuwarden - 20 april 2018 - 21:00 uur

© MILO.jpg

Een nieuwe Zwolse powerpopband is reizende! De Zwolse popband MILO trekt met een gloednieuwe EP door Nederland. Met een mix van melancholie en lekkere powerpop is het vanavond puur genieten in De Backstage.

MILO is de alternatieve popband rondom de singer-songwriter Milo Groenhuijzen. Met de songwriting van James Taylor, de melancholie van Radiohead en de meerstemmigheid van Crosby, Stills & Nash speelde hij zich al snel in de kijker van Bertolf en poppodium Hedon Zwolle. Met dromerige maar krachtige powerpop creëert de band een intieme performance op. Hij wist met deze publiciteit in het voorprogramma te komen van niemand minder dan Nick Mulvey en de aftershow van Blaudzun. Nu staat hij op eigen benen en trekt hij door het land met zijn debuut-EP No Mans Land. Luister voor een voorproefje naar de twee nieuwste singles en geniet van hun lekker mix van melancholie en powerpop.

Zaal: De Backstage

Details van dit evenement

Evenement: Kosten: Gratis toegang
Aanmelden:
|
Locatie: De Neushoorn | Ruiterskwartier 41 | 8911 BP Leeuwarden
Organisatie: Neushoorn | 058 303 07 30 | info@neushoorn.nl | Website

ToeristenkaartFryslân

Hieronder ziet u de ToeristenkaartFryslân. Deze kaart zoomt automatisch in op de plaats waar bovenstaand evenement plaatsvindt. ToeristenkaartFryslân biedt u aanvullende cultuurhistorische informatie over de betreffende plaats en de omgeving. Wilt u de ToeristenkaartFryslân in uw eigen website opnemen neem dan contact op met DeeEnAa via info@deeenaa.nl.