Deel:

The Perfect Tool - Leeuwarden - 28 april 2018 - 20:30 uur

© theperfecttool.jpg

Progmetalband Tool staat bekend om hun intrigerende muziek en intense liveshow. Het is geen gemakkelijke taak dit te evenaren, maar de show van tributeband The Perfect Tool komt akelig dicht in de buurt van het origineel.

Van de gebruikte gear tot de outfits en de projecties tot de manier waarop de band op het podium staat: The Perfect Tool evenaart de sfeer en het geluid van Tool nagenoeg perfect. De Amerikaanse tributeband tourt al jaren door de VS en Europa en zet steevast een adembenemende show neer. Tijdens ´The No Quarter Tour´ spelen ze een dwarsdoorsnede van het Tool-oeuvre. Reken op epische songs als ´Right in Two´, ´No Quarter´ (Led Zeppelin cover) en meer, gehuld in een show vol spectaculaire projecties, lasers en een kolossaal geluid. Omcirkel de datum in je agenda; dit wil je meemaken!

Zaal: Arena
Type: Staconcert

Details van dit evenement

Evenement: Kosten: €15,00 (VVK KASSA) / €17,00 (VVK ONLINE) / €18,00 (DEUR)
Aanmelden:
|
Locatie: De Neushoorn | Ruiterskwartier 41 | 8911 BP Leeuwarden
Organisatie: Neushoorn | 058 303 07 30 | info@neushoorn.nl | Website

ToeristenkaartFryslân

Hieronder ziet u de ToeristenkaartFryslân. Deze kaart zoomt automatisch in op de plaats waar bovenstaand evenement plaatsvindt. ToeristenkaartFryslân biedt u aanvullende cultuurhistorische informatie over de betreffende plaats en de omgeving. Wilt u de ToeristenkaartFryslân in uw eigen website opnemen neem dan contact op met DeeEnAa via info@deeenaa.nl.