Deel:

The Funk Club - Leeuwarden - 15 mei 2018 - 20:00 uur

© thefunkclub.jpg

Hendrik Behnen, Daan Jonker en Marjet van der Meeren hebben een gedeelde passie voor funk. Deze passie komt tot leven tijdens hun afstudeerconcert The Funk Club.

De naam The Funk Club zegt genoeg: een avond met een flinke dosis funkmuziek. De avond bestaat uit twee delen en in beide staat het muziekgenre centraal. De eerste act is een set van voornamelijk instrumentale muziek met een aantal te gekke gastartiesten. De muziek is geschreven door Hendrik, ook bekend als Frodo. Zijn vaste band bestaat verder uit Daan Jonker op drums, Bran Gosker op bas en Tijmen Bijker op gitaar. Voor het tweede deel van de avond betreedt een bigband het podium. Onder leiding van drummer Daan en met frontvrouw Marjet spelen ze covers van onder andere Tower of Power, Stevie Wonder en Vulfpeck. Met eigen werk en te gekke covers beleef je een funking fijne avond.

Zaal: Arena
Type: Staconcert

Details van dit evenement

Evenement: Kosten: €3,00 (VVK KASSA) / €5,00 (VVK ONLINE) / €5,00 (DEUR)
Aanmelden:
|
Locatie: De Neushoorn | Ruiterskwartier 41 | 8911 BP Leeuwarden
Organisatie: Neushoorn | 058 303 07 30 | info@neushoorn.nl | Website

ToeristenkaartFryslân

Hieronder ziet u de ToeristenkaartFryslân. Deze kaart zoomt automatisch in op de plaats waar bovenstaand evenement plaatsvindt. ToeristenkaartFryslân biedt u aanvullende cultuurhistorische informatie over de betreffende plaats en de omgeving. Wilt u de ToeristenkaartFryslân in uw eigen website opnemen neem dan contact op met DeeEnAa via info@deeenaa.nl.