Deel:

Milan’s Pop & Soul Night - Leeuwarden - 24 april 2018 - 20:00 uur

© Milan.jpg

Milan Veldberg verenigt in zijn afstudeerconcert pop, soul en funk. Tijdens zijn Pop & Soul Night laat hij met een zevenkoppige band horen de genres meester te zijn.

Door krachtige zangeressen zoals Aretha Franklin, Whitney Houston & Christina Aguilera ontdekte de inmiddels 19-jarige zanger Milan Veldberg op jonge leeftijd zijn grote voorliefde voor zingen. Na de middelbare school besluit hij dan ook een muziekopleiding te volgen om zichzelf verder te ontwikkelen. In deze tijd kreeg hij ook bekendheid door tv-programma´s zoals The Voice Of Holland en The Next Boy Girl Band. Inmiddels voelt hij zich helemaal thuis in muziekgenres als pop, soul en funk en tijdens zijn Pop & Soul Night laat hij met een zevenkoppige band horen de genres meester te zijn. Een ding is zeker, het belooft een groot feest te worden!

Zaal: Arena
Type: Staconcert

Details van dit evenement

Evenement: Kosten: €3,00 (VVK KASSA) / €5,00 (VVK ONLINE) / €5,00 (DEUR)
Aanmelden:
|
Locatie: De Neushoorn | Ruiterskwartier 41 | 8911 BP Leeuwarden
Organisatie: Neushoorn | 058 303 07 30 | info@neushoorn.nl | Website

ToeristenkaartFryslân

Hieronder ziet u de ToeristenkaartFryslân. Deze kaart zoomt automatisch in op de plaats waar bovenstaand evenement plaatsvindt. ToeristenkaartFryslân biedt u aanvullende cultuurhistorische informatie over de betreffende plaats en de omgeving. Wilt u de ToeristenkaartFryslân in uw eigen website opnemen neem dan contact op met DeeEnAa via info@deeenaa.nl.