Deel:

Poppentheater Inkipinki met He tijger, je ligt ENORM in de weg! in bibliotheek H - Heerenveen - 14 februari 2018 - 15:00 uur

©

Poppentheater Inkipinki speelt de voorstelling ´He tijger je ligt ENORM in de weg´, gebaseerd op het Prentenboek van het Jaar. Ssst! De tijger slaapt’ en is bestemd voor kinderen van 3 tot en met 7 jaar. De aanvangstijd in de bieb aan het Burgemeester Kuperusplein 48 is 15.00 uur. Aanmelden is verplicht. Hoofdpersoon in de voorstelling is tijger. Hij is jarig en zit te wachten op z’n vriendjes om het samen te vieren. Maar het duurt zo lang, dat tijger in slaap valt. De deftige ooievaar, de stoere vos, het iets te drukke muisje, de nuchtere kikker en de relaxte schildpad staan voor een grote uitdaging: hoe komen ze aan de overkant? Tijger ligt namelijk ENORM in de weg! En ze willen hem niet wakker maken. Kikker gaat als eerste met een ballon, maar de andere dieren zien dat niet zo zitten. Elk dier verzint een andere manier om voorbij tijger te komen. Hoe ze dat gaan doen? Kom gezellig kijken, dan zie je het! En zal tijger dan toch nog zijn verrassingsfeestje krijgen? Aanmelden kan via de website www.bibliotheekheerenveen.nl en bij de servicebalie van de bibliotheek. De toegangsprijs is €2,- voor leden van de bibliotheek (neem het pasje mee!) en €4,- voor niet-leden.

Details van dit evenement

Evenement: 1 uur | Kosten: 4 euro, leden van de bibliotheek betalen 2 euro
Locatie: Bibliotheek Heerenveen | Burgemeester Kuperusplein 48 | 8442CL Heerenveen
Organisatie: Bibliotheek Heerenveen | 0513-626675 | heerenveen@bibliothekenmarenfean.nl | Website

ToeristenkaartFryslân

Hieronder ziet u de ToeristenkaartFryslân. Deze kaart zoomt automatisch in op de plaats waar bovenstaand evenement plaatsvindt. ToeristenkaartFryslân biedt u aanvullende cultuurhistorische informatie over de betreffende plaats en de omgeving. Wilt u de ToeristenkaartFryslân in uw eigen website opnemen neem dan contact op met DeeEnAa via info@deeenaa.nl.