Deel:

Valentijnsconcert Brassband De Bazuin Oenkerk m.m.v. Iris Kroes - Drachten - 10 februari 2018 - 20:00 uur

© 5a50de7c57944.jpg

Valentijnsconcert De Bazuin Oenkerk met medewerking van Iris Kroes

Voor de 31e editie van het Valentijnsconcert op zaterdag 10 februari 2018 heeft de Bazuin Oenkerk de samenwerking opgezocht met een vertrouwd gezicht: zangeres Iris Kroes (Drachten) zal tijdens dit concert haar bijzondere bijdrage leveren. Het concert vindt dit jaar voor de 10e keer op rij plaats in Schouwburg De Lawei en begint om 20:00 uur.

Valentijnsconcert: een compleet avondje uit!
Tijdens het Valentijnsconcert wordt u getrakteerd op een veelzijdige en muzikale avond op hoog niveau, waarbij dit jaar in het bijzonder de nadruk komt te liggen op een totaal theaterbeleving vanaf het eerste begin tot de allerlaatste slotnoot. Deze veelzijdigheid maakt het concert aantrekkelijk voor zowel de echte brassliefhebber als voor de bezoeker die minder bekend is met brassbandmuziek. De Bazuin Oenkerk zoekt, als het gaat om haar gasten, ieder jaar naar unieke combinaties en vernieuwende showelementen. Een professioneel combo maakt het muzikale feest compleet.

Iris Kroes: veelzijdig talent dichtbij huis!
De samenwerking met Iris Kroes bestaat inmiddels al tien jaar. Voordat zij met het winnen van de finale van The Voice of Holland doorbrak bij het grote publiek, trad Iris al na afloop van het Valentijnsconcert op met Pieter Veenstra, met wie zij indertijd een duo vormde. Tegenwoordig staat haar agenda vol met onder andere optredens als guest entertainer op zee in haar Iris Cruis-tour en haar eigen theatertour Irisistible. De chemie die er vanaf het begin tussen de zingende harpiste en de brassband is echter altijd blijven bestaan.

Surrounded by Water
De chemie tussen Iris en De Bazuin heeft dit jaar een bijzondere uitwerking gekregen. In het kader van Culturele Hoofdstad 2018 heeft Iris het lied ‘Surrounded by Water’ geschreven. Het lied verwijst naar zowel waterrijk Friesland als naar de volgende culturele hoofdstad Valletta (Malta). Iris heeft dit nieuwe nummer samen met de muzikanten van De Bazuin opgenomen en deze succescombinatie zal binnenkort ongetwijfeld vaak op de radio te beluisteren zijn. Vanzelfsprekend krijgt dit lied specialie aandacht tijdens het Valentijnsconcert!

Kaarten reserveren
Brassband De Bazuin Oenkerk kijkt ernaar uit om het Valentijnsconcert op 10 februari 2018 samen met u mee te maken. Wilt u zeker zijn van een plaats?
Reserveer dan alvast uw kaarten via De Lawei
Voor meer informatie: www.debazuinoenkerk.nl
Volg ons voor de laatste nieuwtjes op Facebook, Instagram of Twitter

Details van dit evenement

Evenement: 1 avond | Kosten: € 20
Locatie: Schouwburg De Lawei | Laweiplein 1 |
Organisatie: De Bazuin Oenkerk | 0647906755 | dijkhuisjolanda@gmail.com | Website

ToeristenkaartFryslân

Hieronder ziet u de ToeristenkaartFryslân. Deze kaart zoomt automatisch in op de plaats waar bovenstaand evenement plaatsvindt. ToeristenkaartFryslân biedt u aanvullende cultuurhistorische informatie over de betreffende plaats en de omgeving. Wilt u de ToeristenkaartFryslân in uw eigen website opnemen neem dan contact op met DeeEnAa via info@deeenaa.nl.