Deel:

Fado concert Daisy Correia - Pingjum - 10 februari 2018 - 20:30 uur

© 5a4f72c7305ed.jpg

Podium Pingjum ontvangt op 10 februari 2018 (20:30 uur) Fado zangeres Daisy Correia met haar nieuwe programma “Balans in mijn fado”.

Daisy oogt als een echte Nederlandse, groot en blond, maar de helft van haar roots ligt in Portugal. Regelmatig zingt ze dan ook op de Portugese tv bij populaire programma’s. Haar eigenzinnige aanpak van de Portugese fado wordt daar gewaardeerd. Bekende fadistas en schrijvers, zoals Mafalda Arnauth en José Luis Gordo schrijven fado’s voor haar. In haar nieuwe theaterreeks zit heel veel nieuw werk van Daisy zelf. Daisy durft de fado ook in het Nederlands te zingen en durft Nederlandse nummers in het Portugees aan.

De Volkskrant: (….) een formidabele dosis zangtechniek die nooit als wapenfeit wordt gebruikt maar altijd ingezet ten dienste van de expressie.

Op de avond in Podium Pingjum wordt Daisy begeleid door haar pianist Frank Keijzer.

Details van dit evenement

Evenement: 2x 45 minuten | Kosten: € 18,50
Locatie: Podium Pingjum | Grote Buren 6 | 8749GE Pingjum
Organisatie: Podium Pingjum | 06-10098651 | podiumpingjum@live.nl | Website

ToeristenkaartFryslân

Hieronder ziet u de ToeristenkaartFryslân. Deze kaart zoomt automatisch in op de plaats waar bovenstaand evenement plaatsvindt. ToeristenkaartFryslân biedt u aanvullende cultuurhistorische informatie over de betreffende plaats en de omgeving. Wilt u de ToeristenkaartFryslân in uw eigen website opnemen neem dan contact op met DeeEnAa via info@deeenaa.nl.