Deel:

Lezing over mediation in bibliotheek Heerenveen - Heerenveen - 15 januari 2018 - 19:30 uur

© 5a4b8d738fa6f.jpg

Ingrid Metz geeft een interactieve lezing over mediation. Zo’n dertig jaar na de introductie van de term mediation in Nederland wordt steeds vaker een mediator (bemiddelaar) ingeschakeld. Bij echtscheidingen en omgangsregelingen, bij burenruzies en kwesties op de werkvloer. Ook op televisie zien we regelmatig mediation voorbijkomen op de aftiteling, zoals bij Bonje met de buren en Het familiediner. Op deze avond komen vragen aan de orde als: Wat is mediation nu eigenlijk, wat je kun je verwachten van een mediator en wanneer kies je voor mediation? Zijn er vaardigheden uit dit vak die je kunt gebruiken in het dagelijks leven? Uiteraard is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

2002 Als register mediator is Ingrid Metz sinds 2002 werkzaam bij Het Akkoord Mediation, o.a. gevestigd in Heerenveen en in Den Haag. Ze is opgeleid aan het Centrum voor Conflicthantering in Haarlem en gespecialiseerd in Arbeidszaken, Burger en Overheid en Family and Divorce.

Voor deze lezing is van tevoren aanmelden gewenst. Dit kan bij de servicebalie in de bibliotheek en via www.bibliothekenmarenfean.nl. De entreeprijs bedraagt €3,50 voor bibliotheekleden; niet-leden betalen €5,-

Details van dit evenement

Evenement: 2 uur | Kosten: € 3,50 en € 5,- voor (niet-leden)
Locatie: Bibliotheek Heerenveen | Burgemeester Kuperusplein 48 | 8442CL Heerenveen
Organisatie: Bibliotheek Heerenveen | 0513-626675 | heerenveen@bibliothekenmarenfean.nl | Website

ToeristenkaartFryslân

Hieronder ziet u de ToeristenkaartFryslân. Deze kaart zoomt automatisch in op de plaats waar bovenstaand evenement plaatsvindt. ToeristenkaartFryslân biedt u aanvullende cultuurhistorische informatie over de betreffende plaats en de omgeving. Wilt u de ToeristenkaartFryslân in uw eigen website opnemen neem dan contact op met DeeEnAa via info@deeenaa.nl.