Deel:

Magré & Magré met jong talent in Kollumerzwaag - Kollumerzwaag - 03 februari 2018 - 20:00 uur

©

Kollumerzwaag – Op zaterdag 3 februari geven vader Wim Magré (orgel) en zoon Wilbert Magré (piano) een instrumentaal concert samen met het jonge dwarsfluit talent Erica Vogel. Het concert vindt plaats in de Gereformeerde Kerk (Foarwei 97) te Kollumerzwaag en begint om 20.00 uur.

Inmiddels hebben de Magré’s al diverse concerten gegeven in Kollumerzwaag. Dit keer nemen ze een jong dwarsfluit talent mee die al met zeven jaar begon met fluiten. Op haar elfde is ze begonnen aan de jong talentenklas op het conservatorium in Zwolle. Ze heeft al diverse prijzen gewonnen, waaronder twee jaar achtereen de eerste prijs bij het nationaal fluitconcours. Ook heeft ze daar de hoofdprijs gewonnen.

De musici hebben een mooi programma samengesteld met voor ieder wat wils. Zo spelen ze onder andere vrolijke polka’s en dansen maar ook ontbreken gevoelige melodieën in het programma niet. Vader en zoon Magré verzorgen samen ook nog enkele nummers vierhandig samen op de piano wat altijd erg wordt gewaardeerd door het publiek. Ook zal de pianist een eigen improvisatie geven op de vleugel van bekende melodieën.

Toegangskaarten zijn op de concertavond aan de kerk te verkrijgen voor volwassenen € 12,50 en kinderen t/m 15 jaar € 7,50. Ook zijn kaarten te reserveren met korting via 0525 – 685413 of www.wimmagre.nl. Volwassenen betalen dan € 10,- en kinderen t/m 15 jaar € 5,-.

Details van dit evenement

Evenement: Kosten: Toegangskaarten zijn op de concertavond aan de kerk te verkrijgen voor volwassen
Locatie: Gereformeerde Kerk | Foarwei 97 | 9298 JE Kollumerzwaag
Organisatie: Wilbert Magré | 0525685413 | info@wilbertmagre.nl | Website

ToeristenkaartFryslân

Hieronder ziet u de ToeristenkaartFryslân. Deze kaart zoomt automatisch in op de plaats waar bovenstaand evenement plaatsvindt. ToeristenkaartFryslân biedt u aanvullende cultuurhistorische informatie over de betreffende plaats en de omgeving. Wilt u de ToeristenkaartFryslân in uw eigen website opnemen neem dan contact op met DeeEnAa via info@deeenaa.nl.