Deel:

D´Drive Live - Leeuwarden - 29 januari 2018 - 18:30 uur

© 5a44fde2a856a.jpg

D’Drive Artiest Muziek pakt in het kader van Culturele Hoofdstad 2018 flink uit op maandag 29 Januari.

De afgelopen weken hebben de 1ste jaars Artiest Muziek keihard gewerkt om een set met zelf gecomponeerd materiaal in te studeren (Songwriter 1 en 2). Ieder bandlid is verantwoordelijk voor een song en heeft dat met zijn band ingestudeerd en gearrangeerd. In de Arena spelen vier bands met eigen werk. Electric Hollers (de meest talentvolle bluesband van Noord-Nederland) sluit de avond in de Arena af.

De 2de jaars muzikanten presenteren in de Grote Zaal hun Songwriter 2 project. Vier bands met eigen werk die begin mei ook nog eens in London gaan optreden . Psychotic Lumberjacks (Landelijke ROC-roadtrip winnaars) sluiten de avond in de Grote Zaal af.

Café de Backstage wordt door 3de jaars studenten omgetoverd tot Jazzcafé . Drie bands presenteren die avond hun Jazzproject: Jazz standards uit het realbook. Saxofonist Mr. Tim de Vries sluit de avond af met zijn JazzTrio.

Dit evenement wordt georganiseerd in samenwerking D´Drive (opleidingen Licht&Geluid, Film &Media en Event), De Backstage en Neushoorn.

Zaal: Grote Zaal/Arena/De Backstage

Details van dit evenement


Locatie: Neushoorn | Ruiterskwartier 41 | 8911 BP Leeuwarden
Organisatie: Neushoorn | 058 303 07 30 | johan@neushoorn.nl | Website

ToeristenkaartFryslân

Hieronder ziet u de ToeristenkaartFryslân. Deze kaart zoomt automatisch in op de plaats waar bovenstaand evenement plaatsvindt. ToeristenkaartFryslân biedt u aanvullende cultuurhistorische informatie over de betreffende plaats en de omgeving. Wilt u de ToeristenkaartFryslân in uw eigen website opnemen neem dan contact op met DeeEnAa via info@deeenaa.nl.