Deel:

PopQuiz Live! - Leeuwarden - 26 januari 2018 - 20:00 uur

© 5a44fca38df5d.jpg

Denk jij alles te weten over popmuziek? Grijp dan nu je kans! Het is tijd voor alweer de zeventiende editie van Popquiz Live!

De vragen hebben betrekking op alle tijden van de popgeschiedenis en zijn grappig, cryptisch of totaal onverwacht. Ook is liveband Spijcker weer aanwezig voor de nodige muzikale ondersteuning en om jullie hersenen te doen kraken. Het wordt een gezellig avond, waarbij het bier rijkelijk zal vloeien. De winnaars gaan naar huis met een stapel toegangskaarten voor een Neushoornconcert naar keuze.

Wil jij ook meedoen? Dat kan! Vorm dan zelf een team van maximaal vier personen, verzin een muzikale, intimiderende teamnaam en geef dit door vóór 26 januari via popquiz@neushoorn.nl. Weet je nog niet zeker of je mee wilt doen, dan kan je je team altijd nog bij de deur aanmelden op de avond zelf. Bereid je voor op de leukste popquiz van het Noorden en win die vrijkaarten, samen met al je vrienden!

Zaal: Grote Zaal

Details van dit evenement


Locatie: Neushoorn | Ruiterskwartier 41 | 8911 BP Leeuwarden
Organisatie: Neushoorn | 058 303 07 30 | johan@neushoorn.nl | Website

ToeristenkaartFryslân

Hieronder ziet u de ToeristenkaartFryslân. Deze kaart zoomt automatisch in op de plaats waar bovenstaand evenement plaatsvindt. ToeristenkaartFryslân biedt u aanvullende cultuurhistorische informatie over de betreffende plaats en de omgeving. Wilt u de ToeristenkaartFryslân in uw eigen website opnemen neem dan contact op met DeeEnAa via info@deeenaa.nl.