Deel:

The Sound of Friesland - Leeuwarden - 26 januari 2018 - 19:30 uur

© 5a44fc51dda04.jpg

Studenten aan de Hanzehogeschool organiseren, in samenwerking met Neushoorn, dé muzikale battle voor middelbare scholieren in Friesland.

Tien muzikale talenten, afkomstig van verschillende Friese middelbare scholen, zullen het vanavond tegen elkaar opnemen. Een muzikale battle waarbij het ondere zal draaien om zangtalent en de juiste performance.

De deelnemers gaan de strijd met elkaar aan en zullen beoordeeld worden door een strenge, maar rechtvaardige, jury. Tevens zal ook het publiek hun stem kunnen uitbrengen.

Deelnemers:

OPI Band van Bogerman Sneek DJ MARJAS Band van het Piter Jelles !mpulse MAAIKE WIJMA Zangeres van het CSG Comenius Mariënberg JOVANNY RITMEESTER Drummer van Montessori High School MEIKE BAKKER Zangeres van het CSG Comenius Mariënburg DANIQUE BECHERER Zangeres van het CSG Comenius Mariënburg JOOST VAN DER HOEK & BAND Band van het CSG Comenius Mariënburg

Zaal: Arena

Details van dit evenement


Locatie: Neushoorn | Ruiterskwartier 41 | 8911 BP Leeuwarden
Organisatie: Neushoorn | 058 303 07 30 | johan@neushoorn.nl | Website

ToeristenkaartFryslân

Hieronder ziet u de ToeristenkaartFryslân. Deze kaart zoomt automatisch in op de plaats waar bovenstaand evenement plaatsvindt. ToeristenkaartFryslân biedt u aanvullende cultuurhistorische informatie over de betreffende plaats en de omgeving. Wilt u de ToeristenkaartFryslân in uw eigen website opnemen neem dan contact op met DeeEnAa via info@deeenaa.nl.