Deel:

iepenUP live: Who´s Afraid of Donald Trump? - Leeuwarden - 17 januari 2018 - 19:30 uur

© 5a44fc01aeee5.jpg

Who’s Afraid Of Donald Trump? We vragen het ons af nu Trump bijna exact een jaar geleden officieel president werd van een hopeloos verdeelde Verenigde Staten.

We stellen deze vraag vanavond niet alleen aan experts, maar ook aan theatermakers, artiesten, kunstenaars en performers.

Bianca Pander (BKB | Het Campagnebureau en kenner van de Amerikaanse politiek) zal als ´Zomergast´ enkele bijzondere fragmenten laten zien, theatercollectief Heksenhamer komt met een speciaal gemaakte voorstelling, Maarten Zwiers (universitair hoofddocent aan de RUG en gespecialiseerd in de geschiedenis van het Amerikaans Zuiden) vertelt over het effect van Trump op de relatie met Europa, Willem Groeneveld van Suksawat doet een spijkerharde column over Fake News, zanger en held van de zuipketen Joop Obama mag natuurlijk niet ontbreken, operazanger Sander Boonstra zal op speciale wijze openen en we begroeten ook het bijzondere Russische orkest Kalinka! Geloof ons, deze avond wil je niet missen!

Zaal: De Backstage

Details van dit evenement


Locatie: Neushoorn | Ruiterskwartier 41 | 8911 BP Leeuwarden
Organisatie: Neushoorn | 058 303 07 30 | johan@neushoorn.nl | Website

ToeristenkaartFryslân

Hieronder ziet u de ToeristenkaartFryslân. Deze kaart zoomt automatisch in op de plaats waar bovenstaand evenement plaatsvindt. ToeristenkaartFryslân biedt u aanvullende cultuurhistorische informatie over de betreffende plaats en de omgeving. Wilt u de ToeristenkaartFryslân in uw eigen website opnemen neem dan contact op met DeeEnAa via info@deeenaa.nl.