Deel:

VUUR - Leeuwarden - 21 april 2018 - 19:30 uur

© 5a3cf00d2d2e3.jpg

Na de te gekke try-outshow in juni van 2017 staat Anneke van Giersbergen vanavond opnieuw met VUUR in Neushoorn! En dit keer met de debuutplaat In This Moment We Are Free - Cities op zak. Dat wordt meezingen geblazen.

Je kunt niet om Anneke van Giersbergen heen: ze bestormde de metalscene met The Gathering, dook in de progsferen met The Gentle Storm, zong voor metalgrootmeester Devin Townsend en nam een album op met de IJslandse folkband Árstíðir. VUUR staat voor Annekes passie en drive voor progrock en metalmuziek. Deze passie deelt zij met haar band bestaande uit (ex-)leden van o.a. Hail of Bullets, Revamp, Ayreon en Stream of Passion. Samen brachten zij in oktober het debuutalbum In This Moment We Are Free - Cities uit en die is ontzettend goed ontvangen. Live speelt de band werk van zowel deze plaat als werk uit Annekes gehele metaloeuvre. Dit is metal uit de lage landen op zijn best!

Zaal: Grote Zaal Type: staconcert

Details van dit evenement

Evenement: Kosten: 20,00
Locatie: Neushoorn | Ruiterskwartier 41 | 8911 BP Leeuwarden
Organisatie: Neushoorn | 058 303 07 30 | johan@neushoorn.nl | Website

ToeristenkaartFryslân

Hieronder ziet u de ToeristenkaartFryslân. Deze kaart zoomt automatisch in op de plaats waar bovenstaand evenement plaatsvindt. ToeristenkaartFryslân biedt u aanvullende cultuurhistorische informatie over de betreffende plaats en de omgeving. Wilt u de ToeristenkaartFryslân in uw eigen website opnemen neem dan contact op met DeeEnAa via info@deeenaa.nl.