Deel:

Colin Blunstone - Leeuwarden - 13 april 2018 - 19:30 uur

© 5a3cef88c37f2.jpg

Nu zelf old and wise, geeft Colin Blunstone je een exclusief kijkje in zijn glansrijke carrière en neemt je mee voor een avondje vol herkenbare klassiekers.

De geraniums laten nog even op zich wachten, want Colin Blunstone is nog lang niet toe aan zijn pensioen. Het podium is zijn tweede thuis en, ondanks zijn leeftijd van 72 jaar, klinkt zijn stem nog bijna net als toen. In de sixties begon hij zijn muzikale carrière als zanger bij The Zombies, gevolgd door een solocarrière onder de naam Neil McArthur. In de seventees ging hij onder zijn eigen naam verder en in 1982 bezegelde hij zijn carière met het prachtige nummer Old and Wise, in samenwerking met The Alen Parsons Project. Ja, deze man heeft meer wereldhits op zijn naam staan dan jij op je handen kan tellen. Tijd dus om herinneringen op te halen op een avond vol nostalgie!

Zaal: Grote Zaal Type: Staconcert

Details van dit evenement

Evenement: Kosten: 20,00
Locatie: Neushoorn | Ruiterskwartier 41 | 8911 BP Leeuwarden
Organisatie: Neushoorn | 058 303 07 30 | johan@neushoorn.nl | Website

ToeristenkaartFryslân

Hieronder ziet u de ToeristenkaartFryslân. Deze kaart zoomt automatisch in op de plaats waar bovenstaand evenement plaatsvindt. ToeristenkaartFryslân biedt u aanvullende cultuurhistorische informatie over de betreffende plaats en de omgeving. Wilt u de ToeristenkaartFryslân in uw eigen website opnemen neem dan contact op met DeeEnAa via info@deeenaa.nl.