Deel:

Angra + Geoff Tate´s Operation Mindcrime + guests - Leeuwarden - 23 maart 2018 - 19:30 uur

© 5a3ceda6aa916.jpg

Een avond symfonische metal van de bovenste plank met Angra en Geoff Tate’s Operation: Mindcrime. Dat belooft straffe riffs en een octavenfeest!

ANGRA
Het Braziliaanse Angra heeft zijn sporen inmiddels dik verdiend en heeft live een enorme veelzijdigheid. Het laatste wapenfeit Secret Garden (2014) is een heerlijk album vol met progressieve metal en double bass powermetal. Met symfonische elementen en zeer technische arrangementen is Angra een lust voor het oog en oor.

GEOFF TATE´S OPERATION: MINDCRIME
Het thema van het legendarische album Operation: Mindcrime blijft relevant. De metalopera die Geoff Tate in 1988 met Queensrÿche uitbracht weerspiegelt themas als hebzucht en corruptie op weergaloze wijze. De laatste albums van de band borduren voort op deze stijl. De gedachte om deze nummers op de planken in Neushoorn te horen, bezorgt al kippenvel. Tates stem bewandelt moeiteloos meerdere octaven en de band achter hem is subliem.

Zaal: Grote Zaal Type: staconcert

Details van dit evenement

Evenement: Kosten: 25,00
Locatie: Neushoorn | Ruiterskwartier 41 | 8911 BP Leeuwarden
Organisatie: Neushoorn | 058 303 07 30 | johan@neushoorn.nl | Website

ToeristenkaartFryslân

Hieronder ziet u de ToeristenkaartFryslân. Deze kaart zoomt automatisch in op de plaats waar bovenstaand evenement plaatsvindt. ToeristenkaartFryslân biedt u aanvullende cultuurhistorische informatie over de betreffende plaats en de omgeving. Wilt u de ToeristenkaartFryslân in uw eigen website opnemen neem dan contact op met DeeEnAa via info@deeenaa.nl.