Deel:

Mister and Mississippi - Leeuwarden - 25 januari 2018 - 20:00 uur

© 5a3ceac8b7237.jpeg

Mister and Mississippi maakt zich op voor een nieuwe clubtour. Met hun derde, veel hardere album Mirage op zak, laten ze zich dit keer van een andere kant zien.

Let op, dit concert is verplaatst van 1 december 2017 naar 25 januari 2018.

Er blijft op Mirage weinig over van de rustige indiefolk-sound die we tot dusver kenden van de Utrechtse band. Het viertal nam het album op in hun thuisstad bij de inmiddels al legendarische studio Kytopia, waar ze uitgebreid de tijd namen om zichzelf te herontdekken. Met Mirage slaat Mister and Mississippi geen nieuw hoofdstuk open, maar is het viertal begonnen aan een nieuw en ander boek. Een steviger boek, met rauwe randjes en flitsende visuals.

En ja, waar stond Mister and Mississippi eigenlijk niet? Lowlands, Paaspop, Eurosonic Noorderslag, het Amerikaanse SXSW en het Duitse Rolling Stone Weekender deden ze al aan. Ze wonnen al meerdere 3FM Awards en zelfs een Edison. Is er nog iets voor de Utrechters over om naar uit te kijken? Voor ons in Leeuwarden in ieder geval wel!

ED BAHONIE

Van rockstar naar kluizenaarsbestaan als synthesizernerd. Voor zijn debuutalbum leeft Ed Bahonie een teruggetrokken bestaan in een landelijk huisje in de buurt van Berlijn en in een Frans klooster. Hier neemt hij zijn liedjes op die hij in het najaar van 2017 op verschillende podia laat horen.

Zaal: Arena Type: staconcert

Details van dit evenement

Evenement: Kosten: 13,00
Locatie: Neushoorn | Ruiterskwartier 41 | 8911 BP Leeuwarden
Organisatie: Neushoorn | 058 303 07 30 | johan@neushoorn.nl | Website

ToeristenkaartFryslân

Hieronder ziet u de ToeristenkaartFryslân. Deze kaart zoomt automatisch in op de plaats waar bovenstaand evenement plaatsvindt. ToeristenkaartFryslân biedt u aanvullende cultuurhistorische informatie over de betreffende plaats en de omgeving. Wilt u de ToeristenkaartFryslân in uw eigen website opnemen neem dan contact op met DeeEnAa via info@deeenaa.nl.