Deel:

De Kift - Leeuwarden - 10 februari 2018 - 20:45 uur

© 5a21615c56b2d.jpg

Trommelend en tetterend, schitterend en schetterend gaat De Kift door het land om vervolgens bij ons in Neushoorn aan te komen. De veelkoppige, poëtische fanfarepunkband heeft wat te vieren: de nieuwe plaat BAL.

De Kift - opgericht in 1988 - is eigenlijk één grote familie. Enerzijds omdat een groot deel van de band daadwerkelijk familie is, anderzijds omdat de kern van de band al zolang meedraait. BAL is alweer het elfde studioalbum en kenmerkt zich door een rijk arsenaal aan instrumenten: naast gitaren, drums, trompetten en trombones, dit keer uitgebreid met strijkers, percussie, sax en nog veel meer. De muziek is het best te omschrijven als poëtische fanfarepunk waarbij de inspiratie voor de Nederlandstalige teksten komt uit de wereldliteratuur. Zowel op plaat als live is De Kift een band vol tomeloze energie, intimiteit, weemoed en euforie. Komt dat horen, komt dat zien! Voorwaarts! Hoorwaarts!

Details van dit evenement

Evenement: Kosten: € 17,-
Locatie: Neushoorn | Ruiterskwartier 41 | 8911 BP Leeuwarden
Organisatie: Neushoorn | (0)58-3030730 | info@neushoorn.nl | Website

ToeristenkaartFryslân

Hieronder ziet u de ToeristenkaartFryslân. Deze kaart zoomt automatisch in op de plaats waar bovenstaand evenement plaatsvindt. ToeristenkaartFryslân biedt u aanvullende cultuurhistorische informatie over de betreffende plaats en de omgeving. Wilt u de ToeristenkaartFryslân in uw eigen website opnemen neem dan contact op met DeeEnAa via info@deeenaa.nl.