Deel:

Avi on Fire + The Howlin´ - Leeuwarden - 03 februari 2018 - 20:45 uur

© 5a215f8f93a06.jpg

Avi On Fire en The Howlin’ bundelen hun krachten in The Double Down Tour. Beide bands maken steengoede liedjes met behoorlijke hitpotentie, de een meer indiepop en de ander meer soul. Ze toeren het hele land door en komen natuurlijk ook in Neushoorn.

Avi On Fire verkent de grenzen van de alternatieve indiepop en verpakt een frisse sound en gelaagde teksten in catchy songs die je nog dagen blijven achtervolgen. Eerder werd de band door 3FM uitgeroepen tot Serious Talent en waren ze onderdeel van Popronde. Aanvoerder van het geheel Bram Wesdorp schrijft liedjes die blijven hangen, maar tegelijkertijd niet ´plat´ zijn: hoe vaker je luistert, hoe meer je zult ontdekken. The Howlin´ combineert soul, blues en alternatieve invloeden tot een moderne eigen sound, overgoten met een flinke dosis rauwe verleiding. De bandnaam beschrijft mogelijk de verschillende aspecten van de groep, maar refereert vooral naar de unieke stem van Joël Gaerthé. Met hun EP ´This Road´ op zak en een langspeler in de maak zijn ze dit jaar onderdeel uit van Popronde.

Samen klimmen deze twee formaties naar een heel nieuw niveau: een explosieve avond vol bezieling, plezier en broeierige uitschieters. Kom het meemaken, we garanderen dat je dansend, een beetje shaky en tintelend van top tot teen naar huis gaat.

Details van dit evenement

Evenement: Kosten: € 12,-
Locatie: Neushoorn | Ruiterskwartier 41 | 8911 BP Leeuwarden
Organisatie: Neushoorn | (0)58-3030730 | info@neushoorn.nl | Website

ToeristenkaartFryslân

Hieronder ziet u de ToeristenkaartFryslân. Deze kaart zoomt automatisch in op de plaats waar bovenstaand evenement plaatsvindt. ToeristenkaartFryslân biedt u aanvullende cultuurhistorische informatie over de betreffende plaats en de omgeving. Wilt u de ToeristenkaartFryslân in uw eigen website opnemen neem dan contact op met DeeEnAa via info@deeenaa.nl.