Deel:

Nacht van Neushoorn - Leeuwarden - 31 december 2017 - 23:00 uur

© 5a215dbc486ec.jpg

Ga dansend het nieuwe jaar in tijdens de Nacht van Neushoorn! De voetjes gaan van de vloer met een lekkere mix van dj’s door het hele pand.

Het is alweer tijd voor de derde oud en nieuw editie van Nacht van Neushoorn. Samen met jou luiden we traditiegetrouw al dansend het nieuwe jaar in.

Superstijl (Grote Zaal) Bij Superstijl is de danser aan zet. Ieder kwartier draait er een andere muziekstijl, gekozen door het publiek. Elke ronde kies je uit drie stijlen en de stijl die het meest is gekozen wordt direct gedraaid. En de keuze is reuze. Van Yo! MTV Raps tot Hipster Deephouse, van Lowlands greatest tot Pinkpop hottest, van de 80´s tot de 00´s, van Airguitar tot Witte Billen Reggae en nog heel veel meer.

DIZZ (Arena) DIZZ draait volledig om dansen en jezelf kunnen zijn, of je nu gay, lesbisch, bi, transgender, questioning, openminded of hetero bent. De feel-goodfeesten brengen mensen bij elkaar en tijdens de Nacht van Neushoorn is dit niet anders. Met altijd goede dj´s/acts is het met DIZZ altijd een geslaagde avond.

Top2000 Café (De Backstage) In De Backstage gaan we gewoon nog even door met de klassiekers van de Top2000. Hier draaien lokale dj´s de dansbare topplaten uit de lijst der lijsten. Wordt het Boogie Wonderland, Superstition of Billy Jean? Waarschijnlijk allemaal!

Details van dit evenement

Evenement: Kosten: € 17,-
Locatie: Neushoorn | Ruiterskwartier 41 | 8911 BP Leeuwarden
Organisatie: Neushoorn | (0)58-3030730 | info@neushoorn.nl | Website

ToeristenkaartFryslân

Hieronder ziet u de ToeristenkaartFryslân. Deze kaart zoomt automatisch in op de plaats waar bovenstaand evenement plaatsvindt. ToeristenkaartFryslân biedt u aanvullende cultuurhistorische informatie over de betreffende plaats en de omgeving. Wilt u de ToeristenkaartFryslân in uw eigen website opnemen neem dan contact op met DeeEnAa via info@deeenaa.nl.