Deel:

90´S XXL Afterparty - Leeuwarden - 23 december 2017 - 23:45 uur

© 5a215b92c03ac.jpg

Nog geen zere voeten van het dansen tijdens 90’s XXL? Kom dan naar Neushoorn voor de officiële afterparty! Met het 90’s Are Back DJ team en DJ Rabies feesten we door tot in de vroege uurtjes.

Tijdens 90´s XXL ga je terug in de tijd met de leukste artiesten en djs. De jaren negentig is misschien wel de beste tijd van de vorige eeuw, vandaar dat 90´s XXL ook zon succes is. Voor deze editie halen ze de Vengaboys naar megatent op de Oldehove, om het gevoel en de sfeer van toen te herleven. Wanneer het feest daar voorbij is, openen wij onze deuren voor de officiële afterparty! Met het 90´s Are Back DJ Team (Martin Harder, Ricardo Silvio en Andre Zwart) en DJ Rabies is het gegarandeerd feest tot de zon weer (bijna) opkomt.

Details van dit evenement

Evenement: Kosten: € 5,-
Locatie: Neushoorn | Ruiterskwartier 41 | 8911 BP Leeuwarden
Organisatie: Neushoorn | (0)58-3030730 | info@neushoorn.nl | Website

ToeristenkaartFryslân

Hieronder ziet u de ToeristenkaartFryslân. Deze kaart zoomt automatisch in op de plaats waar bovenstaand evenement plaatsvindt. ToeristenkaartFryslân biedt u aanvullende cultuurhistorische informatie over de betreffende plaats en de omgeving. Wilt u de ToeristenkaartFryslân in uw eigen website opnemen neem dan contact op met DeeEnAa via info@deeenaa.nl.