Deel:

Finale Liet - Leeuwarden - 10 december 2017 - 15:00 uur

© 5a215ad5197e5.jpg

Negen talentvolle acts strijden om de hoofdprijs van het Friese songfestival Liet. Tijdens deze finale staat de Friese taal centraal en draait het om muzikaal talent in verschillende stijlen, zoals folk, pop en hiphop.

Vanavond geven de finalisten van Liet alles in de strijd om de titel, de eer en de felbegeerde plek op het hoofdpodium van Liet International XXL. Al sinds 1991 wordt het Friese songfestival Liet georganiseerd, en altijd in Leeuwarden. Deelnemers zingen in het Fries of in een van de in Friesland gesproken streektalen. Naast de juryprijs wordt dit jaar de tekstprijs geïntroduceerd. De negen finalisten van dit jaar zijn: Albert van der Tuin, Flow 5, Foute Bull, Frij, Het Verdriet van Drenthe, Josbert, Frij, Christain Jongedijk & Lars Mulder, Lukt Reinders en Nine Lives. Velen gingen hen voor en een van de bekendste Liet-winnaars is Twarres. De Finale van Liet is een avond vol Friestalig poptalent.

Details van dit evenement

Evenement: Kosten: € 7,50
Locatie: Neushoorn | Ruiterskwartier 41 | 8911 BP Leeuwarden
Organisatie: Neushoorn | (0)58-3030730 | info@neushoorn.nl | Website

ToeristenkaartFryslân

Hieronder ziet u de ToeristenkaartFryslân. Deze kaart zoomt automatisch in op de plaats waar bovenstaand evenement plaatsvindt. ToeristenkaartFryslân biedt u aanvullende cultuurhistorische informatie over de betreffende plaats en de omgeving. Wilt u de ToeristenkaartFryslân in uw eigen website opnemen neem dan contact op met DeeEnAa via info@deeenaa.nl.