Deel:

Kayak - Leeuwarden - 25 januari 2018 - 20:30 uur

© 5a04443f1aa8e.jpg

Het jaar 2018 begint al goed, want KAYAK is terug. Met een gloednieuw album betekent dat maar één ding: rockend het nieuwe jaar in.

Het album Seventeen is, zoals de naam het al doet vermoeden, het zeventiende album van de progressieve symfonische rockband en wordt op 12 januari 2018 wereldwijd uitgebracht. Funny fact: Seventeen is in ons eigen Leeuwarden gemixt in studio The Grien Room door producer Nico Outhuijse. Op toetsenist Ton Scherpenzeel na - the one and only mastermind achter KAYAK - is de band compleet opnieuw bezet. De unieke KAYAK sound staat nog steeds zo sterk als een huis, maar met de krachtige stem van leadzanger Bart Schwertmann is duidelijk een sensationeel nieuw geluid te horen. Een bezoekje aan KAYAK is onmisbaar op je lijst met goede voornemens!

Details van dit evenement

Evenement: Kosten: € 29,10 (VVK)
Locatie: Neushoorn | Ruiterskwartier 41 | 8911 BP Leeuwarden
Organisatie: Neushoorn | (0)58-3030730 | info@neushoorn.nl | Website

ToeristenkaartFryslân

Hieronder ziet u de ToeristenkaartFryslân. Deze kaart zoomt automatisch in op de plaats waar bovenstaand evenement plaatsvindt. ToeristenkaartFryslân biedt u aanvullende cultuurhistorische informatie over de betreffende plaats en de omgeving. Wilt u de ToeristenkaartFryslân in uw eigen website opnemen neem dan contact op met DeeEnAa via info@deeenaa.nl.