Deel:

Nightshift Presents: De Sluwe Vos - Leeuwarden - 22 december 2017 - 23:00 uur

© 5a04327f2867a.jpg

Van de beste clubs tot de grootste festivals, De Sluwe Vos bouwt er een feestje. Nightshift haalt hem vanavond naar Neushoorn, want Leeuwarden is weer toe aan een echt house- en technofeest.

Robert Vosmeijer, beter bekend als De Sluwe Vos, heeft in rap tempo naam gemaakt. Een tempo dat we terugzien in zijn draaistijl. Hij staat namelijk bekend als een meedogenloze aanjager van het publiek, iemand die rusteloos en supersnel platen kan klappen. Het is de stijl waarvan mensen hem kennen en hij wil graag het verschil maken in de house- en technoscene. Dat hij anders dan anders draait heeft hem geen windeieren gelegd, hij draaide al op festivals als Lowlands, Pukkelpop (BE), Glastonbury (UK) en nog vele anderen. Hij tekent graag buiten de lijntjes, is elke week minstens drie keer op pad en staat vanavond in ons bescheiden poptempel.

Details van dit evenement

Evenement: Kosten: € 10,- (VVK) / € 13,- (DEUR)
Locatie: Neushoorn | Ruiterskwartier 41 | 8911 BP Leeuwarden
Organisatie: Neushoorn | (0)58-3030730 | info@neushoorn.nl | Website

ToeristenkaartFryslân

Hieronder ziet u de ToeristenkaartFryslân. Deze kaart zoomt automatisch in op de plaats waar bovenstaand evenement plaatsvindt. ToeristenkaartFryslân biedt u aanvullende cultuurhistorische informatie over de betreffende plaats en de omgeving. Wilt u de ToeristenkaartFryslân in uw eigen website opnemen neem dan contact op met DeeEnAa via info@deeenaa.nl.