Deel:

WinterWille za. 9-12-2017 - Ferwert - 09 december 2017 - 17:00 uur

© WinterWille

Omschrijving: In navolging van de Alvestêdefair wordt er dit jaar op zaterdag 9 december a.s. van 17.00 tot 21.00 uur met WinterWille een voorproefje genomen op Culturele Hoofdstad Leeuwarden 2018 met deze gezellige happening in Ferwert.

WinterWille staat voor het maken van plezier (“wille”) in de winter. Het is een combinatie van een markt met attracties, plaatselijke kunst en cultuur. Dit wordt gehouden op de kruising bij het gemeentehuis van Ferwert en in omliggende binnenlocaties zoals het gemeentehuis, de kerk en de kroeg. Er kan – in winterse sfeer - kennis gemaakt worden met diverse artiesten en kunstenaars uit Ferwert en nabije omgeving. In het gemeentehuis en de kerk laten exposanten hun creaties zien aan hun dorpsgenoten en andere belangstellenden. De plaatselijke artiesten/muzikanten treden op op diverse locaties, allemaal in hun eigen genre/stijl. Pop, brass, cabaret, Ierse muziek, er is voor ieder wat wils. Er is een verhalenverteller en oude beelden uit Ferwert omlijst met achtergrondinformatie. Er zijn leuke activiteiten voor jong (draaimolen) en oud en verrassende optredens. Natuurlijk is er een hapje en een drankje. De toegang is gratis.

Details van dit evenement

Evenement: 17.00-21.00 uur | Kosten: toegang gratis
Locatie: WinterWille | kruising Hegebeintumerdyk/Hoofdstraat | 9172 Ferwert
Organisatie: commissie WinterWille van DBFH | 0518412626 | f.lep@chello.nl | Website

ToeristenkaartFryslân

Hieronder ziet u de ToeristenkaartFryslân. Deze kaart zoomt automatisch in op de plaats waar bovenstaand evenement plaatsvindt. ToeristenkaartFryslân biedt u aanvullende cultuurhistorische informatie over de betreffende plaats en de omgeving. Wilt u de ToeristenkaartFryslân in uw eigen website opnemen neem dan contact op met DeeEnAa via info@deeenaa.nl.