Deel:

Schrijfster Sun Li over ´De zoetzure smaak van dromen´ in bibliotheek Heerenveen - Heerenveen - 16 oktober 2017 - 19:30 uur

© 59d4afe1d0718.jpg

Schrijfster Sun Li komt in de bibliotheek vertellen over haar eerste boek ‘De zoetzure smaak van dromen’. Hierin beschrijft zij zowel ontroerend als met humor de lotgevallen van haar Chinese familie. Die kwam in 1980 (het geboortejaar van Sun Li) naar Nederland om een restaurant te beginnen in een Fries dorp. In haar debuutroman laat Sun Li zien hoe een typisch Chinees gezin in de loop der tijd steeds meer opgaat in de Nederlandse samenleving, net zoals de Chinese keuken steeds meer is versmolten met de Nederlandse cultuur. Sun Li vertelt niet alleen over Chinese gerechten, ze geeft bovendien - met veel anekdotes over haar eigen leven en dat van haar familie - een intiem inkijkje in de Chinese geschiedenis en opvoeding. Een boek vol verhalen om van te smullen.

Bezoekers krijgen volop gelegenheid om vragen te stellen. Ook kunnen zij een exemplaar van de roman aanschaffen en door de schrijfster laten signeren.

Details van dit evenement

Evenement: 2 uur | Kosten: €7,50 (Leden van de bibliotheek betalen op vertoon van pas € 5,-)
Locatie: Bibliotheek Heerenveen | Burgemeester Kuperusplein 48 | 8442CL Heerenveen
Organisatie: Bibliotheek Heerenveen | 0513-626675 | heerenveen@bibliothekenmarenfean.nl | Website

ToeristenkaartFryslân

Hieronder ziet u de ToeristenkaartFryslân. Deze kaart zoomt automatisch in op de plaats waar bovenstaand evenement plaatsvindt. ToeristenkaartFryslân biedt u aanvullende cultuurhistorische informatie over de betreffende plaats en de omgeving. Wilt u de ToeristenkaartFryslân in uw eigen website opnemen neem dan contact op met DeeEnAa via info@deeenaa.nl.