Deel:

Bootcamp Social Media & Sollicitatie in bibliotheek Heerenveen - Heerenveen - 16 oktober 2017 - 09:00 uur

© 59d4ad2251a04.png

Huub van Dommelen geeft een bootcamp Social Media & Sollicitatie. Deelnemers dienen een mobiel, smartphone of tablet mee te nemen. Wie met social media in topconditie komen en scoren wil, leert tijdens deze workshop in één ochtend hoe men als werkzoekende of ondernemer social media effectief inzet om een droombaan of nieuwe klanten te vinden. De deelnemers gaan zelf actief aan de slag, want daardoor leert men het meest. De nadruk ligt op Facebook en LinkedIn. Deze platforms worden effectief en efficiënt ingezet, gericht op resultaat.

Huub van Dommelen van Webbieb heeft ruime ervaring in het geven van social media-trainingen aan uiteenlopende doelgroepen, waaronder zzp´ers, ondernemers, medewerkers van organisaties en werkzoekenden.

In deze training leren de deelnemers te denken vanuit het perspectief van de ondernemer, waarbij men zichzelf en wat men te bieden heeft krachtig profileert. Ook wordt gekeken welk medium goed aansluit bij de gewenste communicatiestijl en komen de begrippen imago, reputatie en online netwerken aan bod. Daarnaast leert men welke creatieve manieren er zijn om online meerwaarde te laten zien.

Details van dit evenement

Evenement: 3,5 uur | Kosten: € 40,- (leden van de bibliotheek betalen € 30,-)
Locatie: Bibliotheek Heerenveen | Burgemeester Kuperusplein 48 | 8442CL Heerenveen
Organisatie: Bibliotheek Heerenveen | 0513-626675 | heerenveen@bibliothekenmarenfean.nl | Website

ToeristenkaartFryslân

Hieronder ziet u de ToeristenkaartFryslân. Deze kaart zoomt automatisch in op de plaats waar bovenstaand evenement plaatsvindt. ToeristenkaartFryslân biedt u aanvullende cultuurhistorische informatie over de betreffende plaats en de omgeving. Wilt u de ToeristenkaartFryslân in uw eigen website opnemen neem dan contact op met DeeEnAa via info@deeenaa.nl.