Deel:

The Pact Featuring Allen Hinds - Leeuwarden - 01 november 2017 - 20:00 uur

© 59ca43dd5d05d.jpg

Meestergitarist Allen Hinds uit Los Angeles (VS) geeft een clinic speciaal voor studenten van D’Drive en de Academie voor Popcultuur. ´s Avonds speelt hij met The Pact.

The Pact is een vast koppel Nederlandse artiesten die Hinds begeleiden. De band bestaat uit Sietse Huisman op drums, Ronald Jonker op bas en Tico Pierhagen op keyboards. Dit concert is gratis toegankelijk voor iedereen, maar de clinic is alleen bedoeld voor studenten van de twee muziekopleidingen.

Allen Hinds is de gitarist van o.a, Gino Vanelli en Randy Crawford. In Los Angeles staat hij te boek als één van de top 5 most respected gitaristen uit de scene. Zijn gitaar dient min of meer als extra lichaamsdeel. Als student krijg je deze middag de kans om je vragen te stellen aan deze virtuoze vakspecialist.

Clinic alleen toegankelijk voor studenten van D´Drive en Academie voor Popcultuur

Details van dit evenement

Evenement: Kosten: Gratis toegang
Locatie: Neushoorn | Ruiterskwartier 41 | 8911 BP Leeuwarden
Organisatie: Neushoorn | (0)58-3030730 | info@neushoorn.nl | Website

ToeristenkaartFryslân

Hieronder ziet u de ToeristenkaartFryslân. Deze kaart zoomt automatisch in op de plaats waar bovenstaand evenement plaatsvindt. ToeristenkaartFryslân biedt u aanvullende cultuurhistorische informatie over de betreffende plaats en de omgeving. Wilt u de ToeristenkaartFryslân in uw eigen website opnemen neem dan contact op met DeeEnAa via info@deeenaa.nl.