Deel:

Rosan brings Africa - Leeuwarden - 27 oktober 2017 - 20:00 uur

© 59a92fe6307f5.jpg

Begin dit jaar ging Rosan Asmussen naar Afrika voor inheemse inspiratie. Inmiddels is ze weer terug en brengt ze, samen met Afrikaanse muzikanten, een stukje Afrika naar Neushoorn voor de release van haar debuutalbum.

Bassiste Rosan Asmussen heeft haar debuutalbum opgenomen in Patrice Lumumba (Mozambique). Dat deed ze samen met lokale muzikanten, die speciaal voor haar tour meereizen uit Afrika. Naast het bespelen van de basgitaar, zingt ze in haar eigen muziektaal die ze speciaal voor de ritmiek van haar muziek bedacht heeft.

Rosan speelde eerder al in het voorprogramma van The Voice of Holland-winnares Iris Kroes en in 2014 speelde ze mee in de show van soulz

Details van dit evenement

Evenement: Kosten: € 10,-
Locatie: Neushoorn | Ruiterskwartier 41 | 8911 BP Leeuwarden
Organisatie: Neushoorn | (0)58-3030730 | info@neushoorn.nl | Website

ToeristenkaartFryslân

Hieronder ziet u de ToeristenkaartFryslân. Deze kaart zoomt automatisch in op de plaats waar bovenstaand evenement plaatsvindt. ToeristenkaartFryslân biedt u aanvullende cultuurhistorische informatie over de betreffende plaats en de omgeving. Wilt u de ToeristenkaartFryslân in uw eigen website opnemen neem dan contact op met DeeEnAa via info@deeenaa.nl.