Deel:

Green Lizard Tribute to Nirvana - Leeuwarden - 22 december 2017 - 20:00 uur

© 599ebe5818270.jpg

Kurt cobain kan rustig in zijn graf blijven liggen als hij Green Lizard hoort spelen. De Tilburgs/Amsterdamse grungeband brengt een ode aan één van de meest legendarische bands allertijden: Nirvana.

In 1996 won Green Lizard De Grote Prijs Van Nederland, uiteraard met eigen werk. Vier jaar later maakt de band de belofte waar met het album Identity (Sony Music). Daarna volgen nog twee platen en honderden optredens in Nederland, Europa en Amerika op o.a. Pinkpop, Lowlands, Paaspop, Vans Warped Tour en supporttours met The Gathering en Skin (Skunk Anansie). Heel vet allemaal, maar in 2008 viel de band uit elkaar. Toch zou frontman Remi Tjon Ajong de hoop nooit opgegeven. Na al die jaren hield hij het hoofd muzikaal boven water en blies hij in 2012 de band weer nieuw leven in. Dit is zeker geen reünie, zegt Remi. We gaan gewoon verder waar we gebleven waren, en het gevoel is helemaal terug."

Details van dit evenement

Evenement: Kosten: € 10,- (VVK) / € 13,- (DEUR)
Locatie: Neushoorn | Ruiterskwartier 41 | 8911 BP Leeuwarden
Organisatie: Neushoorn | (0)58-3030730 | info@neushoorn.nl | Website

ToeristenkaartFryslân

Hieronder ziet u de ToeristenkaartFryslân. Deze kaart zoomt automatisch in op de plaats waar bovenstaand evenement plaatsvindt. ToeristenkaartFryslân biedt u aanvullende cultuurhistorische informatie over de betreffende plaats en de omgeving. Wilt u de ToeristenkaartFryslân in uw eigen website opnemen neem dan contact op met DeeEnAa via info@deeenaa.nl.