Deel:

SlikTones presenteert; Amerikaanse ‘bluespop’ van Noah Guthrie - Oudebildtzijl - 25 augustus 2017 - 21:00 uur

© Sliktones

OUDEBILDTZIJL – SlikTones heeft aan het einde van zomervakantie singer/songwriter Noah Guthrie (1994) te gast. Dit jonge talent heeft naam weten te maken via covers van bekende nummers die hij op YouTube plaatste. De meest bekende ‘Sexy and I know it’ is inmiddels meer dan 25 miljoen keer bekeken. Intussen weet hij het publiek aan zich te binden met eigen nummers. Zijn laatste plaat heet The Valley.

Guthrie’s muziek wordt omschreven ‘bluesy-pop’ met een rokerige, dromerige sfeer. Zijn soulvolle stem draagt bij aan het gevoel van de muziek. Hij durft alle hoeken van zijn vocale capaciteiten op te zoeken en daarmee krijgen zijn songs een doorleefd gevoel met een rauw randje. Zijn eerste plaat Among the wildest things eindigde op nummer 3 in Itunes. Bij SlikTones komt hij zijn laatste plaat The Valley ten gehore brengen. En hopelijk ook een paar van zijn weergaloze covers.

De naam Guthrie zou overigens doen vermoeden dat zijn muzikale talent genetisch bepaalt is. De legendarische folk-familie van Woody en Arlo Guthrie is echter geen familie. Blijkbaar hangt muzikaliteit wel aan de naam vast. Dit werd ook herkent door de makers van de Amerikaanse hitserie ‘Glee’ waarin hij een vaste rol kreeg. Wereldster Ed Sheeran deed er nog een schepje bovenop door de jonge muzikant als voorprogramma te boeken. Om dit talent in de intieme setting van de Juliana Kerk van Oudebildtzijl te mogen meemaken kan met gemak eenmalig genoemd worden.

Details van dit evenement

Evenement: 2 uur | Kosten: €17,50 v.v. €15,00
Aanmelden: Per email |
Locatie: SlikTones | Ds. Schuilingstraat 4-6 | 9078 WD Oudebildtzijl
Organisatie: SlikTones | Website

ToeristenkaartFryslân

Hieronder ziet u de ToeristenkaartFryslân. Deze kaart zoomt automatisch in op de plaats waar bovenstaand evenement plaatsvindt. ToeristenkaartFryslân biedt u aanvullende cultuurhistorische informatie over de betreffende plaats en de omgeving. Wilt u de ToeristenkaartFryslân in uw eigen website opnemen neem dan contact op met DeeEnAa via info@deeenaa.nl.