Deel:

Boerenmarkt Woudsend - Woudsend - 20 juli 2017 - 11:00 uur

© Boerenmarkt Woudsend

Woudsend organiseert deze zomer van 20 juli tot en met 24 augustus wekelijks op de donderdag een kleine gezellige boerenmarkt. De markt zal worden gehouden van 11.00 tot 17.00 uur in het centrum van het dorp, vlakbij de nieuwe passantenhaven.

De markt en activiteiten staan in het teken van het boerenleven op het platteland, o.a. verkoop van verse streekproducten. Zoals vlees, kaas, eieren, groente, fruit, vis, boerenijs, enz. De horecabedrijven zullen heerlijke streekproducten voor u bereiden, waarvan u op de terrasjes gezellig kunt genieten, zoals kip van het spit, Jersey-burgers, pizza en super verse vis. Gedurende de markt zijn er verschillende kinderactiviteiten.

Bij de gezellige terrasjes is vanaf ca. 16.00 tot 20.00 uur live muziek. Bezoek ook het oud historisch centrum met verrassende winkeltjes in de Midstrjitte. Ontdek tijdens een korte wandeling het watersportdorp Woudsend met gezellige straatjes en steegjes, de molens en de kerken. Kortom sfeer, gezelligheid en nostalgie voor jong en oud.

Details van dit evenement

Evenement: van 11:00 tot 17:00 uur | Kosten: gratis
Locatie: Centrum Woudsend | Waechswal | 8551PE Woudsend
Organisatie: Boerenmarkt Woudsend | 06-23054928 | woudsendpromotie@gmail.com | Website

ToeristenkaartFryslân

Hieronder ziet u de ToeristenkaartFryslân. Deze kaart zoomt automatisch in op de plaats waar bovenstaand evenement plaatsvindt. ToeristenkaartFryslân biedt u aanvullende cultuurhistorische informatie over de betreffende plaats en de omgeving. Wilt u de ToeristenkaartFryslân in uw eigen website opnemen neem dan contact op met DeeEnAa via info@deeenaa.nl.