Deel:

Concours Hippique Buitenpost 2017 - Buitenpost - 02 augustus 2017 - 09:00 uur

© chbuitenpost

Het Concours Hippique Buitenpost is één van de mooiste eendaagse openlucht paardensport evenementen van Nederland; een evenement dat er uitspringt!

Buitenpost is van oudsher nauw met het paard verbonden. Lange tijd kende het dorp een grote paardenmarkt, die met meer dan 800 paarden omstreeks de jaren dertig van de vorige eeuw haar hoogtepunt bereikte. De edele viervoeter vervult nu “slechts” een functie voor sport en ontspanning. Daarom vindt er al sinds 1954 op de dag van de paardenmarkt – de eerst woensdag in augustus – een groot hippisch festijn in Buitenpost plaats.

Ook dit jaar worden er weer duizenden bezoekers verwacht die, op de overdekte tribunes, volop kunnen genieten van de unieke sfeer van dit prachtige evenement… voor het hele gezin!

Het Bestuur van de Paardensport Commissie heeft ook voor deze editie weer gezorgd voor een gevarieerd programma.

Het evenement vindt plaats op het Mejontsmaveld, gelegen tussen de Hoefslag, De Mejontsmastraat en de Troelstralaan in Buitenpost. Kaarten zijn online, via de voorverkoopadressen en op de dag zelf aan de kassa verkrijgbaar! Het terrein is voor publiek toegankelijk vanaf 08:00 uur.

Raadpleeg de website voor aanvullende informatie over kaartverkoop, sponsormogelijkheden, het dagprogramma en uitslagen. Graag tot woensdag 2 augustus 2017!

Details van dit evenement

Evenement: Verwachte eindtijd: 18:00 uur | Kosten: €7,50 (voorverkoop) €10,- (kassa)
Aanmelden: Via website | Ter plaatse |
Locatie: Mejontsmaveld | De Hoefslag | 9285 ZW Buitenpost
Organisatie: Paardensportcommissie Buitenpost | secretaris@chbuitenpost.nl | Website

ToeristenkaartFryslân

Hieronder ziet u de ToeristenkaartFryslân. Deze kaart zoomt automatisch in op de plaats waar bovenstaand evenement plaatsvindt. ToeristenkaartFryslân biedt u aanvullende cultuurhistorische informatie over de betreffende plaats en de omgeving. Wilt u de ToeristenkaartFryslân in uw eigen website opnemen neem dan contact op met DeeEnAa via info@deeenaa.nl.