Deel:

WATOTO in Concert met Signs & Wonders - Harlingen - 18 juli 2017 - 19:00 uur

© watotonederland

De kinderen van het Watoto kinderkoor zijn de ambassadeurs van de organisatie. Sinds 1994 toeren diverse koren de wereld rond. Iedere keer een nieuw koor van elf jongens en elf meisjes met tien volwassen begeleiders. Door muziek en dans vertolken de kinderen de missie en visie van de organisatie. Het is een energieke mengeling van eigentijdse gospel en traditionele Afrikaanse ritmes. Deze concerten tonen Gods levensveranderende liefde door de kinderen heen.

Ieder kind heeft een of beide ouders verloren door oorlog of ziekte. Ze wonen in een Watoto dorp. Deze ervaring is voor de kinderen van onschatbare waarde. Ze leren sociale vaardigheden, doen levenservaring op en krijgen de kans om de wereld te zien. Als leiders hebben ze deze vaardigheden nodig.

“Ze waren wees. Nu zetten ze hun unieke persoonlijkheid in om anderen te vertellen over God, hun Vader. In Zijn gezin vinden ze een thuis, een plek om bij te horen. Deze boodschap willen we doorgeven. God wil onze Vader zijn. Van jou en van mij”, zegt James Skinner, de ‘creative director’ van het koor.

Details van dit evenement

Evenement: Ongeveer 65 minuten | Kosten: Gratis
Aanmelden: Ter plaatse |
Locatie: Baptistenkerk | Lanen 65 | 8861 Harlingen
Organisatie: H Eppinga | 0615411947 | hilda.eppinga@gmail.com | Website

ToeristenkaartFryslân

Hieronder ziet u de ToeristenkaartFryslân. Deze kaart zoomt automatisch in op de plaats waar bovenstaand evenement plaatsvindt. ToeristenkaartFryslân biedt u aanvullende cultuurhistorische informatie over de betreffende plaats en de omgeving. Wilt u de ToeristenkaartFryslân in uw eigen website opnemen neem dan contact op met DeeEnAa via info@deeenaa.nl.