Evenementen in december in Friesland

13 dec 2017

Drachten

Kerstvoorstelling ´Piekfijn´

Martin Brand en Elise Mannah trekken in december opnieuw door het land met hun bijzondere kerstvoorstelling Piekfijn. Piekfijn is een theatervoorstelling waarin het kerstverhaal op unieke wijze wordt ... lees meer

13 dec 2017

Mantgum

Mantgum klaar voor KH2018?

Op woensdagavond 13 december 20:00 uur komt Tresoar naar MFC Wjukken in Mantgum. In anderhalf uur presenteren zij een luchtig en boeiend programma over de geschiedenis van Friesland, toegespitst op o... lees meer

16 dec 2017

Drachten

Rotary Santa Run Drachten

Op 16 december wordt in Drachten de 1e Rotary Santa Run georganiseerd. Dat wordt een geweldig festijn. Wandelen mag ook. Het parcours is ongeveer 2,5 km lang.

Inschrijven voor deze fantastische... lees meer

16 dec 2017

Oppenhuizen

Jingle Bell yn Top & Twel 2017!

Gemoedelijk, Veelzijdig, Muzikaal en Sfeervol; zomaar een paar steekwoorden welke de Kerstmarkt in Oppenhuizen – Uitwellingerga kenmerkt.

Na een zeer succesvolle eerste editie zal ‘Jingle bell yn... lees meer

16 dec 2017

Jirnsum

Frosty fissa

Een avond vol sneeuw, muziek,feest. Met Party DJ Larsz, en DJ Jimmy James weet je zeker dat het een party avond wordt. Dit is de 1ste editie van 4 seasons of dance. Ieder seizoen heeft zijn eigen danc... lees meer

17 dec 2017

St.-Jacobiparochie

Kerstconcert

De Bliid Boadskip Sjongers geven dit concert samen met Fanfare Crescendo uit Hijum/Finkum onder leiding van Wim Dijkstra.

Het thema van dit concert is “Hallo Kerst!”. Sinterklaas is net voorbij en... lees meer

22 dec 2017

Leeuwarden

Green Lizard Tribute to Nirvana

Kurt cobain kan rustig in zijn graf blijven liggen als hij Green Lizard hoort spelen. De Tilburgs/Amsterdamse grungeband brengt een ode aan één van de meest legendarische bands allertijden: Nirvana.lees meer

22 dec 2017

Leeuwarden

Nightshift Presents: De Sluwe Vos

Van de beste clubs tot de grootste festivals, De Sluwe Vos bouwt er een feestje. Nightshift haalt hem vanavond naar Neushoorn, want Leeuwarden is weer toe aan een echt house- en technofeest.

Rob... lees meer

23 dec 2017

Leeuwarden

Dool + Gold

Twee van de beste darkrock/post-metal bands uit het Nederlandse muzieklandschap komen naar Neushoorn.

Begin dit jaar verraste de Nederlandse groep DOOL (bestaande uit leden van The Devil´s Blood, ... lees meer

23 dec 2017

Leeuwarden

90´S XXL Afterparty

Nog geen zere voeten van het dansen tijdens 90’s XXL? Kom dan naar Neushoorn voor de officiële afterparty! Met het 90’s Are Back DJ team en DJ Rabies feesten we door tot in de vroege uurtjes.

Ti... lees meer

24 dec 2017

Leeuwarden

Frisian Metal Night

Goede tradities moeten worden voorgezet! Op kerstavond presenteert Neushoorn alweer de 14e Frisian Metal Night: de springplank voor aanstormend Fries metaltalent.

Ook dit jaar een bomvol program... lees meer

24 dec 2017

Leeuwarden

Kerstnachtdienst in De Harmonie

Kerstnachtdienst - thema: Er was eens……..

Traditiegetrouw vindt de kerstnachtdienst van het Leger des Heils plaats in De Harmonie. Elk jaar verrassend, vernieuwend en eigentijds.

Er was eens…... lees meer

26 dec 2017

Jirnsum

Stageline de vetste band

Stageline wil het hele publiek, dus Iedereen, zien gaan ’als een malle’!

De klassiekers, rock, top 40, ballads, uit-je-plaat nummers, van intiem via stadion-rock naar Hollandse meezingers, tot D... lees meer

26 dec 2017

Leeuwarden

Sexualized

Sexualized komt met een jubileum editie en pakt groots uit.

Na totaal uitverkochte edities met o.a. BOEF, BIZZEY, FREDDY MOREIRA & vele meer viert SEXUALIZED op de 2e kerstdag haar 1e verjaardag... lees meer

28 dec 2017

Leeuwarden

Comedy Night

Voor fans van stand-up comedy is er goed nieuws. Vanaf oktober hebben we elke twee maanden een hilarische Comedy Night waarbij de beste comedians uit Nederland en België naar Neushoorn afreizen!

... lees meer

31 dec 2017

Leeuwarden

Nacht van Neushoorn

Ga dansend het nieuwe jaar in tijdens de Nacht van Neushoorn! De voetjes gaan van de vloer met een lekkere mix van dj’s door het hele pand.

Het is alweer tijd voor de derde oud en nieuw editie v... lees meer